HEIN

Piec obrotowy Hein Ecostone² z systemem odzysku ciepła ze spalin i ścianą ceramiczną wewnątrz komory wypiekowej
zdjęcie

temperatura spalin obniżona ok 51 stopni C w stosunku do temperatury w komorze wypiekowej
Obniżona wartość przyłącza: – 10 %
Obniżona temperatura wypiekowa: – 10 %
Obniżony czas wypieku: – 5 %
Nowe super szczelne drzwi: – 25 % zredukowane przenikanie ciepła

zdjęcie

Piec komorowy rurkowy Hein Universal z paleniskiem ceramicznym i 22 mm ręcznie odlewanymi płytami wypiekowymi
zdjęcie

– Wysoka jakość wypieków
– Mocna, ergonomiczna konstrukcja, prosta obsługa i konserwacja
– Dłuższa świeżość i aromat wypiekanego asortymentu dzięki zredukowanemu współczynnikowi Delta T,elastyczne pieczenie bez „szoku termicznego”
– Różny asortyment można piec w tej samej temperaturze
– Niskie koszty eksploatacji – do 40 % energii mniej, niska emisja spalin i małe straty ciepła
– 10 lat gwarancji na system rur, palenisko ceramiczne

zdjęcie

 

 

Piec komorowy rurkowy Hein Woodstone z paleniskiem ceramicznym i kamiennymi płytami wypiekowymi, opalany drewnem.
zdjęcie

– Wysoka jakość wypieków, „pieczenie na kamieniu”
– Mocna, ergonomiczna konstrukcja, prosta obsługa i konserwacja
– Dłuższa świeżość i aromat wypiekanego asortymentu dzięki zredukowanemu współczynnikowi Delta T,elastyczne pieczenie bez „szoku termicznego”
– Różny asortyment można piec w tej samej temperaturze
– Minimalne zużycie energii do 50 % energii mniej, bardzo niska emisja CO2 i małe straty ciepła
– Możliwość zamontowania palnika olejowego lub gazowego

zdjęcie

Piec obrotowy elektryczny Hein Shoplux. Mały elektryczny piec obrotowy tylko 1 m2 powierzchni zabudowy.
zdjęcie

– mały kompaktowy piec obrotowy o powierzchni zabudowy 1 m2
– wysoka jakość wypieków jak w przypadku większych gabarytowo pieców obrotowych
– zasilanie elektryczne idealny do punktów w których nie ma możliwości podłączenia instalacji
olejowej lub gazowej
– polecany do supermarketów, sklepów, stacji benzynowych

zdjęcie

 

Piec obrotowy Hein Luxrotor. Dostępne w rozmiarze od L do XXL na 1,2 lub 4 wózki.
zdjęcie

– dostępne od 4,3 m2 do 38,4 m2 powierzchni wypiekowej
– duża powierzchnia wypiekowa na małej powierzchni zabudowy
– doskonałe wykonanie z najlepszych materiałów
– masywne drzwi z unikalnym systemem ryglowania
– kompatybilny z wózkami innych producentów
– bardzo wydajna wytwornica pary dla optymalnej jakości wypieku

zdjęcie

Piec wózkowy rurkowy Hein Stoneroll. Połączenie pieca rurkowego z piecem wózkowym.
zdjęcie

– piec wózkowy ogrzewany rurkami perścieniowymi z paleniskiem ceramicznym
– prosty załadunek i rozładunek pieca
– duże oszczędności energii dzięki zastosowaniu paleniska ceramicznego z tyłu pieca
– Dłuższa świeżość i aromat wypiekanego asortymentu dzięki zredukowanemu współczynnikowi Delta T,elastyczne pieczenie bez „szoku termicznego”
– wypiek na blachach lub płytach hertowych

zdjęcie

 

Piec sklepowy elektryczny Hein Bakelux – Condilux. Kompaktowe piece dla każdego.
zdjęcie

-zasilanie w 100 % elektryczne
– idealne do małej piekarni, cukierni, sklepu, supermarketu, stacji benzynowej
– piece konwekcyjne i modułowe hertowe z możliwością ich rozbudowy

zdjęcie

 

Piec sklepowy rurkowy Hein Shopstone z rewolucyjnym hybrydowym ceramicznym akumulatorem ciepła.
zdjęcie

-Wysoka jakość wypieków, „pieczenie na kamieniu”
– Pieczenie w sklepie jak na tradycyjnym ceramicznym piecu rurkowym
– Dłuższa świeżość i aromat wypiekanego asortymentu dzięki zredukowanemu współczynnikowi Delta T,elastyczne pieczenie bez „szoku termicznego”
– Różny asortyment można piec w tej samej temperaturze
– przyłącze elektryczne tylko 19,2 Kw dla pieca 5 m2 powierzchni wypiekowej

zdjęcie

Piec komorowy elektryczny Hein Electro. Elastyczne pieczenie szerokiej gamy produktów.
zdjęcie

– zasilanie w 100 % elektryczne, ogrzewanie za pomocą grzałek w otulinie ceramicznej
– bardzo wydajne wytwornice pary
– niezależne regulowanie temperatury w górnej i dolnej części każdej komory
– każda komora może pracować indywidualnie
– 5 lat gwarancji na grzałki w otulinie ceramicznej

zdjęcie

Połautomatyczny aparat załadowczo wyładowczy HEIN LIFTMASTER
zdjęcie

→ kompletnie czysta posadzka przy piecu
→ swobodny dostęp do komór wypiekowych
→ łatwy w obsłudze i konserwacji
→ załadunek i rozładunek bez obciążania obsługi pieca
→ estetyczny wygląd

zdjęcie

 

Automatyczny aparat załadowczo wyładowczy HEIN SPIDER
zdjęcie

 → prosty i efektywny załądunek i rozładunek
→ dostępny w wersji półautomatycznej do średnich piekarni oraz w wersji automatycznej do średnich i dużych zakładów przemysłowych
→ przystosowany do załadunku i rozładunku także małych produktów → moze byc zamontowany na 1 piecu lub na szynach do kilku pieców żeby obsługiwał cały system

zdjęcie

Połautomatyczny aparat załadowczo wyładowczy HEIN HUBILUX
zdjęcie

→ efektywmy system do załadunku i rozładunku pieca
→ manualny i elektryczny w zależności od zamówienia
→ kompaktowa konstrukcja

→ łatwy w obsłudze i konserwacji
→ załadunek i rozładunek bez obciążania obsługi pieca
→ estetyczny wygląd

zdjęcie
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://guztech.com.pl/heinz">
Twitter
Visit Us
YouTube