Depozytor stołowy do ciastek Mono Epsilon

zdjęcie

 

MONO Equipment jest najdłużej działającym producentem depozytorów do ciasta na świecie. Na przestrzeni lat firma może poszczycić się długą linią maszyn depozytorowych, od oryginalnego modelu MK V, produkowanego w latach 60., po współczesne, nowoczesne urządzenia Omega Epsilon , Omega i Omega Plus z przecinarką drutową.
Depozytory Omega należą do najbardziej uniwersalnych i kompaktowych maszyn na rynku, o ugruntowanej renomie, dzięki wyjątkowej wydajności, precyzji i dokładnemu odmierzaniu.
Depozytory Omega – idealne dla piekarzy, cukierników, restauratorów i hotelarzy, którzy potrzebują przewagi nad konkurencją – zostały stworzone z myślą o przygotowywaniu niemal nieograniczonego wachlarza produktów najwyższej jakości, zastępując tradycyjne czasochłonne ruchy rąk, szybkością i niezawodnością.

 

Niezwykłe właściwości:
— Przyjazny dla użytkownika, duży kolorowy wyświetlacz dotykowy z programowaniem obrazkowym
— Szybka i łatwa konfiguracja oraz obsługa przez jedną osobę
— Jednofazowe rozwiązanie typu “plug and play” oznacza natychmiastową produktywność
— Niewielkie gabaryty umożliwiają użytkowanie w większości warunków
— Wyjątkowo dokładna waga, wielkość i kształt produktu
— Szybka i łatwa wymiana produktu, zasobnika i formy podnosi wydajność
— Wykorzystanie higienicznej stali nierdzewnej ułatwia czyszczenie
— Szeroki wybór zasobników, form, dysz i akcesoriów
10 najpopularniejszych produktów, które potrafią przygotować depozytory.
Depozytory MONO Equipment zostały zaprojektowane, aby przygotowywać nieskończoną gamę produktów wysokiej jakości – bez trudu, szybko i solidnie.

 

10 nowych produktów, które można przygotować za pomocą depozytora

Facebook
Facebook
YouTube