Hein Bakelux – Condilux

REWELACYJNE WYMIARY. IDEALNE ROZWIĄZANIE DLA TWOJEJ CUKIERNI LUB SKLEPU

 

zdjęcie

– BAKELUX I GASTROLUX : piece konwekcyjne
– CONDILUX: piece komorowe
– BAKELUX COMBI I BAKELUX CONDILUX: piece kombinowane

Szeroki wybór modeli idealnych do Twojej cukierni, sklepów firmowych czy punktów wypiekowych. Zbudujemy dla Ciebie piec jakiego potrzebujesz. Dzięki zastosowaniu systemu modułowego możemy w każdej chwili rozbudować już istniejącą instalację.

Pojemność modeli Condilux:  istnieje możliwość zbudowania pieca od 1 do 6 komór
wymiary komory: 600 x 400 , 600 x 800 lub 1200 x 800 mm
możliwość zamontowania komory garowniczej pod piecem oraz okapu z wentylatorem wyciągowym

zdjęcie

 

BAKELUX

Piece konwekcyjne Bakelux posiadają bardzo wydajny system zaparowania. Są idealnym  rozwiązaniem jeśli chodzi o wypiek produktów mrożonych, które potrzebują większej ilości pary podczas procesu wypieku. Piece Bakelux stanowią wyposażenie wielu punktów wypiekowych, stacji benzynowych oraz restauracji.
Jak wszystkie piece firmy Hein modele  Bakelux są wykonane całkowicie ze stali nierdzewnej. Najlepszej jakości materiały stosowane przy budowie pieców gwarantują długie użytkowanie oraz perfekcyjny wygląd urządzenia.
Pojemność modeli Bakelux:  5- 10 blach o wymiarach 600 x 400 mm lub 8 blach o wymiarach 600 x 600 mm

 

zdjęcie
CONDILUX
Piece komorowe modułowe Condilux to piece uniwersalne, zarówno do wypieku
drobnego pieczywa tradycyjnego jak i szerokiej gamy produktów cukierniczych. Piece typu Condilux stanowią wyposażenie większości zakładów cukierniczych.
Jak wszystkie piece firmy Hein modele Condilux są wykonane całkowicie ze stali nierdzewnej. Najlepszej jakości materiały stosowane przy budowie pieców gwarantują długie użytkowanie oraz perfekcyjny wygląd urządzenia.

Pojemność modeli Condilux:  istnieje możliwość zbudowania pieca od 1 do 6 komór
wymiary komory: 600 x 400 , 600 x 800 lub 1200 x 800 mm
możliwość zamontowania komory garowniczej pod piecem oraz okapu z wentylatorem wyciągowym

 

zdjęcie zdjęcie

PANEL STEROWNICZY STANDARD I OPCJONALNY
Zastosowanie panelu obsługi nowej generacji gwarantuje prostą obsługę szczególnie w miejscach gdzie osoba odpowiedzialna za wypiek nie jest specjalistą- piekarzem ( np . punkty wypiekowe)
Istnieje możliwość wczytania z karty pamięci 100 gotowych programów wypieku jak także wprowadzenie własnych receptur.
Na życzenie Klienta można zamontować sterowanie manualne w postaci termostatów analogowych

 

ZALETY PIECA HEIN BAKELUX CONDILUX
– Wysoka jakość wypieków
– Łatwa obsługa
-Pieczenie wsad za wsadem
– Różny asortyment można piec na różnych komorach – każda komora funkcjonuje niezależnie
– Wydajna wytwornica pary

 

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube