Instalacje piece i maszyny używane po remoncie

PIECE PIEKARNICZE UŻYWANE

 

Linia do ciasta drożdżowego , francuskiego, półfrancuskiego i pizzy Fritsch Euroline zamontowana w okolicach Dąbrowy Górniczej
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczo-cukierniczy elektryczny Wachtel Infra zamontowany w piekarni w Sosnowcu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec cukierniczy Hein Condilux zamontowany w piekarni w Jaworznie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do ciasta drożdżowego , francuskiego, półfrancuskiego i pizzy Fritsch Euroline zamontowana w okolicach Dąbrowy Górniczej
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy rurkowy Hein Universal EA 5050 – 12 m2 zamontowany w piekarni – cukierni w Sławkowie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do bułek Konig G 2000 z komorą wstępnej fermentacji zamontowana w piekarni-cukierni w Kołobrzegu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Konig GS 2000 z komorą wstępnej fermentacji zamontowana w piekarni-cukierni w okolicach Opola
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy Werner&Pfleiderer Matador MD 190 zamontowany w piekarni – cukierni w okolicach Chrzanowa
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Stemplarka do bułek kajzerek Regina Konig zamontowana w okolicach Chrzanowa
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do ciasta drożdżowego , francuskiego i półfrancuskiego Fritsch Euroline zamontowana w okolicach Olkusza.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do ciasta drożdżowego , francuskiego i półfrancuskiego Fritsch Euroline zamontowana w okolicach Mińska Maz.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do ciasta drożdżowego , francuskiego i półfrancuskiego Fritsch Easyline zamontowana w Zamościu.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/ .


Piec piekarniczy Werner & Pfleiderer Matador MD 101- 10 m2 zamontowany w piekarni w Berlinie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczo- cukierniczy Weshau zamontowany w piekarni we Wrocławiu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy Miwe AEROMAT zamontowany w piekarni w Mikołowie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy Miwe CONDO zamontowany w piekarni w Bytomiu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy obrotowy Miwe Roll In 60/80 zamontowany w piekarni w Rudzie Śląskiej
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy wsadowy Werner&Pfleiderer Matador MD 125 zamontowany w piekarni – cukierni w okolicy Częstochowy
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczo-cukierniczy elektryczny Wachtel Piccolo zamontowany w piekarni – cukierni w Chorzowie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczo-cukierniczy elektryczny Miwe Condo C4-128 zamontowany w restauracji – piekarni w Poznaniu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy obrotowy Miwe Roll In 60/80- 9,6 m2 oraz piec wsadowy elektryczny Wachtel Piccolo zamontowane w piekarni Oświęcimiu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy obrotowy Werner & Pfleiderer Rototherm 1020 – 9,6 m2 zamontowany w piekarni w Lubartowie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy wsadowy Miwe Ideal 2200/6 R – 22 m2 , zamontowany w piekarni we Lwowie na Ukrainie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczo-cukierniczy elektryczny Miwe Condo C4-128 – zamontowany w restauracji -piekarni w Łodzi
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Instalacja 2 pieców obrotowych Miwe Roll In 60/ 80 oraz pieca Werner Pfleiderer Matador MD 125 – zamontowana w piekarni w Chmielnyckym na Ukrainie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy wsadowy Miwe Ideal 1200/5 G – 12 m2 , zamontowany w piekarni w okolicach Opola
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy tunelowy Werner & Pfleiderer NU – 65 m2 , zamontowany w piekarni w małopolsce. /dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy wsadowy Miwe Ideal 1200/ 6R – 12 m2 , zamontowany w piekarni w okolicach Bielska Białej
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piece piekarnicze obrotowe Miwe Roll In 60/80 zamontowane w Warszawie.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowe elektryczny Hein Electro EE 5050 zamontowany w Katowicach.

/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy elektryczny Miwe Condo C3-68- zamontowany w cukierni w okolicach Lublina.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy elektryczny Wachtel Infra 508/ 76 – 7, 6m2 zamontowany w piekarni w Rybniku.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy Miwe Ideal 1000/ 5N zamontowany w piekarni w Olkuszu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Piec piekarniczy wsadowy Miwe Ideal 1500/5N – 15 m2 , zamontowany w piekarni w Kłomnicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy Winkler Columbus 520/ 120 – 12 m2 zamontowany w piekarni w Lublinie.

/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy obrotowy elektryczny Wachtel Comet 075.8 – 8 m2 zamontowany w piekarni w Tychach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy elektryczny Wachtel Infra 416/ 77 – 8 m2 zamontowany w piekarni w Tychach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy elektryczny Wachtel Infra 420/ 96 – 9,6 m2 zamontowany w piekarni w okolicach Ożarów Maz.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Piec piekarniczy wsadowy Winkler Columbus 520/ 120 – 12 m2 zamontowany w piekarni w Lublinie.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


 

LINIE DO BUŁEK UŻYWANE

Linia do bułek Fortuna z komorą wstępnej fermentacji zamontowana w piekarni-cukierni w Niemczech
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Fortuna z komorą wstępnej fermentacji zamontowana w piekarni-cukierni w okolicach Kielc
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Fortuna z szafą wstępnego garowania  zamontowana w piekarni w Rudzie Śląskiej

/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kónig Mini Rex z szafą wstępnego garowania zamontowana we Lwowie.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kemper z dzielarką Konig I-Rex z szafą wstępnego i końcowego garowania oraz odkładaniem na piec przelotowy na bułkę okrągłą i wydłużaną zamontowana w piekarni w małopolsce.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek König Eco Twin na bułkę okrągłą i wydłużaną zamontowana w piekarni w Starachowicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kemper z szafą wstępnego i końcowego garowania oraz tunelem chłodniczym na bułkę wydłużaną zamontowana w piekarni w Łowiczu.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Konig Eco 4000 z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w okolicach Bielska-Białej
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Fortuna z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w okolicach Olkusza
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Fortuna z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w okolicach Siedlec.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kőnig Eco 4000 z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w Łodzi.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Werner & Pfleiderer Modula 2002 z szafą wstępnego i końcowego garowania na bułkę okrągłą i wydłużaną zamontowana w piekarni w Olkuszu
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/ .


Linia do bułek König Eco 5000 z szafą wstępnego i końcowego garowania na bułkę okrągłą zamontowana w piekarni w okolicach Mińska Mazowieckiego.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/ .


Linia do bułek König KGV II z szafą wstępnego garowania na bułkę okrągłą i wydłużaną zamontowana w piekarni w okolicach Ciechanowa.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/ .


Linia do bułek Kőnig Eco 4000 z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w Bielsku Białej.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Debag zamontowana w jednej z krakowskich piekarni
/ dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Linia do bułek Kónig KGV z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w Warszawie.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kónig KGV z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w Starachowicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Kőnig KGV z szafą wstępnego garowania zamontowana w piekarni w Kielcach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Linia do bułek Rex Automat z przystawką do odkładania i stemplarką Regina zamontowana w piekarni w okolicach Sosnowca.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


MIĘSIARKI SPIRALNE UŻYWANE

Miesiarka spiralna Kemper ST75 A z dzieżą wyjezdną zamontowana w piekarni-cukierni w Katowicach
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni


Miesiarka spiralna Boku SK 240 z dzieżą wyjezdną zamontowana w piekarni w okolicach Koszalina.

/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Miesiarka spiralna Kemper STA 125 i STA 150 z dzieżą wyjezdną zamontowane w piekarni w Katowicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni


Miesiarka spiralna Kemper STA 150 z dzieżą wyjezdną zamontowana w piekarni w Katowicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Miesiarka spiralna Kemper ST 125 al z dzieżą wyjezdną zamontowana w piekarni we Lwowie.

/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


DZIELARKO – ZAOKRĄGLARKI UŻYWANE

 

Dzielarka automatyczna do bułek Fortuna zamontowana w piekarni-cukierni w okolicach Częstochowy.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Dzielarko-zaokrąglarka półautomatyczna Eberhardt Piccolo o zakresie wagowym 40-135 g ,zamontowana w piekarni-cukierni w Katowicach.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Dzielarko-zaokrąglarka do bułek König Mini Rex 4000, 40-135g, zamontowana w okolicach Ostrzeszowa.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Dzielarko-zaokrąglarka do bułek König Mini Rex 4000, 40-135g, zamontowana w okolicach Bielska -Białej.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/.


Dzielarko-zaokrąglarka do bułek Eberhardt Optimat S – 40-135g, zamontowana w Lubartowie.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/. .


ZMYWARKI UŻYWANE

Maszyna do mycia pojemników przelotowa Hobart zamontowana w okolicach Kraśnika.
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


KOMORY SZOKOWEGO MROŻENIA UŻYWANE

Komora szokowego mrożenia wraz z magazynem mroźniczym Ungermann, pojemność 2 x 3 wózki 600 x 800 mm – zamontowana w piekarni w Chmielnyckym na Ukrainie
/dane piekarni i numer telefonu podajemy po wcześniejszym uzgodnieniu z właścicielem piekarni/


Scroll to Top