LINIE DO CHLEBA CIBERPAN

Dzielarka do chleba jednotłokowa
zdjęcie

Dzielarka jedno-tłokowa automatyczna Ciberpan przeznaczona jest do objętościowego dzielenia  ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowej wielkości. Funkcjonowanie dzielarki oparte na ssącym działaniu tłoka zapewnia delikatne oddziaływanie na ciasto dzięki czemu nie mamy do czynienia z  tzw. „efektem męczenia ciasta”.

zdjęcie

Dzielarka do chleba dwutłokowa
zdjęcie

Dzielarki dwu-tłokowe automatyczne Ciberpan przeznaczone są do większych zakładów produkcyjnych. Różnica pomiędzy modelem standardowym polega na zastosowaniu 2 tłoków. W każdym cyklu zamiast jednego kęsa ciasta wychodzą dwa kęsy

zdjęcie

 

 

Dzielarka do luźnych ciast “NO STRESS”
zdjęcie

Dzielarka jedno-tłokowa automatyczna Ciberpan przeznaczona jest do objętościowego dzielenia  ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowej wielkości. Funkcjonowanie dzielarki oparte na ssącym działaniu tłoka zapewnia delikatne oddziaływanie na ciasto dzięki czemu nie mamy do czynienia z  tzw. „efektem męczenia ciasta”.

zdjęcie

 

Zaokrąglarka taśmowa
zdjęcie

Zaokrąglarka taśmowa Ciberpan jest przeznaczona do zaokrąglania kęsów ciasta z zawartością wody pomiędzy 65-90 litrów na każde 100 kg mąki

zdjęcie

Międzygarownia statyczna
zdjęcie

Międzygarownia do chleba Ciberpan służy do odprężenia kęsa ciasta pomiędzy etapem zaokrąglania i wydłużania co pozwala na uzyskanie lepszej jakości produktu końcowego przy minimalnym zmniejszeniu jego objętości.

zdjęcie

Międzygarownia statyczna
zdjęcie

Międzygarownia do chleba Ciberpan służy do odprężenia kęsa ciasta pomiędzy etapem zaokrąglania i wydłużania co pozwala na uzyskanie lepszej jakości produktu końcowego przy minimalnym zmniejszeniu jego objętości.

zdjęcie

Międzygarownia dynamiczna
zdjęcie

Międzygarownia do chleba Ciberpan służy do odprężenia kęsa ciasta pomiędzy etapem zaokrąglania i wydłużania co pozwala na uzyskanie lepszej jakości produktu końcowego przy minimalnym zmniejszeniu jego objętości.

zdjęcie

Wydłużarka
zdjęcie

Wydłużarka do chleba Ciberpan jest przeznaczona do pracy z ciastami pszennymi i pszenno-żytnimi. Pracując na wydłużarce Ciberpan możecie Państwo osiągnąć najwyższą jakość i powtarzalność produktu.

zdjęcie

Urządzenia załadowczo wyładowcze
zdjęcie

Międzygarownia do chleba Ciberpan służy do odprężenia kęsa ciasta pomiędzy etapem zaokrąglania i wydłużania co pozwala na uzyskanie lepszej jakości produktu końcowego przy minimalnym zmniejszeniu jego objętości.

zdjęcie

Facebook
Facebook
YouTube