MASZYNA DO NATRYSKU CZEKOLADĄ W&VE CHOCO BASIC
Najmniejsza maszyna do natrysku czekolady. Posiada specjalny niskociśnieniowy pistolet wraz ze zbiornikiem, jednostkę grzejną i regulator ciśnienia. Idealna maszyna do natrysku czekolady na gotowy produkt. Dzięki termostatowi urządzenie jest w ciągłej gotowości do pracy. Bardzo wygodny model prosty w obsłudze i czyszczeniu. Pistolet łatwo możemy wyregulować do różnych zajęć takich jak nakładanie zarówno cienkich jak i grubych warstw produktu, nakładanie czekoladowych tasiemek oraz tworzenie efektu zamszu.
Maszyna jest dostarczana bez kompresora
Podstawowe dane techniczne:
• Pojemność zbiornika 0,6 l
• Napięcie 230V/50Hz
• Moc grzałek 400W
• Zakres temperatur 20 ºC – 60 ºC
• Zalecana temperatura pracy 30 ºC – 40 ºC
• Cyfrowy wyświetlacz temperatury
• Wymiary 250x160x390 mm (dł. x szer. x wys.)
• Waga maszyny – 7kg; Waga pistoletu 1kg
MASZYNA DO NATRYSKU CZEKOLADĄ W&VE CHOCO BASIC
Najmniejsza podwójna maszyna do natrysku czekolady. Posiada specjalny niskociśnieniowy podwójny pistolet wraz ze podwójnym zbiornikiem, jednostkę grzejną i regulator ciśnienia. Idealna maszyna do natrysku czekolady na gotowy produkt. Dzięki termostatowi urządzenie jest w ciągłej gotowości do pracy. Bardzo wygodny model prosty w obsłudze i czyszczeniu. Pistolet łatwo możemy wyregulować do różnych zajęć takich jak nakładanie zarówno cienkich jak i grubych warstw produktu, nakładanie czekoladowych tasiemek oraz tworzenie efektu zamszu.
Maszyna jest dostarczana bez kompresora
Podstawowe dane techniczne:
• Pojemność zbiornika 2x 0,6 l
• Napięcie 230V/50Hz
• Moc grzałek 800W
• Zakres temperatur 20 ºC – 60ºC
• Zalecana temperatura pracy 30 ºC – 40 ºC
• Cyfrowy wyświetlacz temperatury
• Wymiary 250x320x395 mm (dł. x szer. x wys.)
• Waga maszyny – 14kg; Waga pistoletu 1kg
MASZYNA DO NATRYSKU CZEKOLADĄ W&VE CHOCO MINI
Maszyna do powlekania czekoladą ze zbiornikiem o pojemności 8 litrów. Specjalny niskociśnieniowy pistolet do natrysku podłączony jest do węza grzejnego przez co czekolada jest ciągle płynna. Pistolet łatwo możemy wyregulować do różnych zajęć takich jak nakładanie zarówno cienkich jak i grubych warstw produktu, nakładanie czekoladowych tasiemek oraz tworzenie efektu zamszu.
Podstawowe dane techniczne:
• Pojemność zbiornika 8l
• Napięcie 230V/50Hz
• Moc grzałek 900W
• Temperatura regulowana pomiędzy 20 ºC – 60 ºC
• Zalecana temperatura pracy 30 ºC – 40 ºC
• Wymiary 540x450x910 mm (dł. x szer. x wys.)
• Waga 46 kg
MASZYNA DO NATRYSKU CZEKOLADĄ W&VE CHOCO MAX
Podstawowe dane techniczne:
• Pojemność zbiornika 4l
• Napięcie 230V/50Hz
• Moc grzałek 900W
• Temperatura regulowana pomiędzy 20 °C – 60 °C
• Zalecana temperatura pracy 30 °C – 40 °C