Międzygarownia dynamiczna

Międzygarownia do chleba Ciberpan służy do odprężenia kęsa ciasta pomiędzy etapem zaokrąglania i wydłużania co pozwala na uzyskanie lepszej jakości produktu końcowego przy minimalnym zmniejszeniu jego objętości. Międzygarownia może być stosowana do wielu rodzajów ciast: pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej). Urządzenie współpracuje z dzielarkami, zaokrąglarkami i wydłużarkami różnego typu. Prędkość pracy międzygarowni dostosowana jest do prędkości dzielarki a podawanie ciasta kontrolowane jest przez fotokomórkę. Międzygarownia może być wykonana w różnych konfiguracjach w zależności od pojemności i ustawienia na piekarni
Specyfikacja i standardowe wyposażenie:
– system dynamiczny , kęs ciasta jest przerzucany z koszyczka do koszyczka
– możliwość wyboru liczby koszyczków w rzędzie (4,5,6,7,8)
– pojemność kęsów ciasta 200 – 500 sztuk (w zależności od modelu)
– zakres wagowy 200-1300 g ( w zależności od modelu),
– wydajność międzygarowni dostosowana do prędkości dzielarki,
– podawanie ciasta kontrolowane przez fotokomórkę
– taśma odbiorcza kęsów ciasta
– kontrola nad całą grupą maszyn
– automatyczny rozładunek,
– sterowanie ręczne,
– lampa UV,
– posypywacz mąki,
– obudowy zewnętrzne wykonane ze stali nierdzewnej,

zdjęcie

zdjęcie zdjęcie

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube