Piece do pizzy Sinmag

Przelotowy piec do pizzy .Jest prosty w obsłudze . Dostępne różne wielkości pieców w zależności od zapotrzebowania.

 

Piec przelotowy do pizzy Sinmag SFP-C20E

 

Piec przelotowy
Szerokość taśmy 485 mm
Długość taśmy 1070 mm
Strefa pieczenia 508 x 457 x 180 mm
Czas pieczenia 3’ – 15’
Max. temperatura300 °C
Waga pieca netto 110 kg
Moc 8.3 kW
Max. wysokość produktu 120 mm
Napięcie 230/400V 3Ph 50Hz
Model stołowy
Sterowanie digital
Wykonany ze stali nierdzewnej
Możliwość stockowania do max 3 pieców jeden na drugim
Płynna regulacja prędkości taśmy
Dwa wentylatory zapewniają idealny rozkład temperatury w komorze wypiekowej
Prosty w obsłudze i konserwacji
Opcjonalnie dostępna podstawa do pieca

 


Piec przelotowy do pizzy Sinmag SFP-C36E

 

 

Piec przelotowy
Szerokość taśmy 485 mm
Długość taśmy 1520 mm
Strefa pieczenia 938 x 535 x 90 mm
Czas pieczenia 3’ – 15’
Max. temperature 300 °C
Waga pieca netto 204 kg
Moc 16.8 kW
Max. wysokość produktu 90 mm
Napięcie 230/400V 3Ph 50Hz
Model jezdny
Sterowanie digital
Wykonany ze stali nierdzewnej
Możliwość stockowania do max 2 pieców jeden na drugim
Płynna regulacja prędkości taśmy
Dwa wentylatory zapewniają idealny rozkład temperatury w komorze wypiekowej
Prosty w obsłudze i konserwacji

 


Piec przelotowy do pizzy Sinmag SFP-C40E

 

 

Piec przelotowy
Szerokość taśmy 795 mm
Długość taśmy 1950 mm
Strefa pieczenia 1028 x 845 x 110 mm
Czas pieczenia 3’ – 15’
Max. temperature 300 °C
Waga pieca netto 300 kg
Moc 27.8 kW
Max. wysokość produktu 110 mm
Napięcie 230/400V 3Ph 50Hz
Model jezdny
Sterowanie digital
Wykonany ze stali nierdzewnej
Możliwość stockowania do max 2 pieców jeden na drugim
Płynna regulacja prędkości taśmy
Dwa wentylatory zapewniają idealny rozkład temperatury w komorze wypiekowej
Prosty w obsłudze i konserwacji

Scroll to Top