Podajnik ciasta automatyczny Bertuetti do ciast o długim czasie fermentacji

Podajnik ciasta jest urządzeniem współpracującym z większością linii firmy Bertuetti. Możemy go także dopasować do większości wywrotnic  funkcjonujących na rynku.
Jest przeznaczony do pracy z różnego rodzaju ciastami , nawet do 185 %. Korzystając z podajnika ciasta firmy Bertuetti oszczędzamy czas i pieniądze. Po wrzuceniu ciasta do leja podajnika urządzenie dzieli je na warstwy nie niszcząc struktury ciasta. Następnie wstęgi ciasta są transportowane za pomocą taśmy do dzielarki.  

-Możliwość zamontowania teflonowego leja o pojemności od 80-400 kg ciasta
-Posiada 4 rolki transportujące ciasto
-Smarowanie olejem
-Automatyczny posypywacz mąki
-Kosz transportujący
-Elektroniczny panel sterowania
-Obudowy ze stali nierdzewnej
-Maszyna posiada koła jezdne

 

 

Scroll to Top