Automatyczny dozownik – mieszacz wody Delta D-90 E zalecany jest do średnich i dużych zakładów piekarniczych. Woda niezbędna do produkcji ciasta jest dostarczana w odpowiedniej ilości i temperaturze do miesiarki dzięki czemu osiągamy optymalną jakość ciasta oraz wysoką jakość produktu końcowego.
Automatyczny dozownik – mieszacz wody Delta D 2500 zalecany jest do małych i średnich zakładów piekarniczych. Woda niezbędna do produkcji ciasta jest dostarczana w odpowiedniej ilości i temperaturze do miesiarki dzięki czemu osiągamy optymalną jakość ciasta oraz wysoką jakość produktu końcowego.
DELTAMATIC oszczędza Twój czas i czyni pracę łatwiejszą
Automatyczny dozownik – mieszacz wody Delta D 3500 zalecany jest do małych i średnich zakładów piekarniczych. Woda niezbędna do produkcji ciasta jest dostarczana w odpowiedniej ilości i temperaturze do miesiarki dzięki czemu osiągamy optymalną jakość ciasta oraz wysoką jakość produktu końcowego.
DELTAMATIC oszczędza Twój czas i czyni pracę łatwiejszą
Schładzacz wody DKS 150 jest rewelacyjnym urządzeniem wspomagającym proces produkcji.Woda lodowa niezbędna szczególnie w okresie letnim do produkcji ciasta jest dostarczana w odpowiedniej temperaturze do miesiarki dzięki czemu osiągamy optymalną jakość ciasta oraz wysoką jakość produktu końcowego.
Schładzacz wody DKS TOP 300 funkcjonuje bez pompy ciśnieniowej i może być połączony z każdym dozonikiem – mieszaczem wody firmy Delta oraz większością urządzeń innych firm.
Kompaktowe urządzenie w obudowie ze stali nierdzewnej idealnie dopasowane do pomieszczeń produkcyjnych.