EBERHARDT

Miesiarka spiralna Eberhardt Maximat S ze stałą dzieżą.

– Unikalne zastosowanie miesidła /spirali o specjalnym kwadratowym profilu
– Cechuje się bardzo wysoką jakością, ergonomią i jest prosta w obsłudze
– Możliwość dokładnego wymieszania już przy zapełnieniu 5 % objętości dzieży

Miesiarka spiralna Eberhardt Maximat AS z dzieża wyjezdną

– Unikalne zastosowanie miesidła /spirali o specjalnym kwadratowym profilu
– Cechuje się bardzo wysoką jakością, ergonomią i jest prosta w obsłudze
– Możliwość dokładnego wymieszania już przy zapełnieniu 5 % objętości dzieży
– Nie zajmuje dużo powierzchni na zakładzie

 

 

Dzielarko- zaokrąglarka Eberhardt Piccolo –półautomatyczna

– dzieli i zaokrągla każdy rodzaj ciasta
– szeroki zakres wagowy
– możliwość odcinania kęsów ciasta bez zaokrąglania

Dzielarko-zaokrąglarka Eberhardt Optimat automatyczna

– dzieli i zaokrągla każdy rodzaj ciasta
– szeroki zakres wagowy
-hydrauliczny napęd głowicy
– możliwość odcinania kęsów ciasta bez zaokrąglania

 

Zaokrąglarko- wydłużarka Eberhardt Universal

 – Szeroki zakres wagowy
– solidna i masywna konstrukcja
– zajmuje bardzo mało miejsca tylko 1 m2 powierzchni
– współpraca z dzielarkami różnego typu

Linia do bułek Eberhardt Compact

– kompaktowe rozwiązania dla każdej piekarni
– wysoka jakość wykonania
– różnorodność produktów w zależności od potrzeb
– szeroki zakres wagowy

 

 

 

Scroll to Top