LILLNORD

Komora zamrażalniczo-garownicza Lillnord Topline
zdjęcie

– Zamrażanie, składowanie, rozmrażanie i garowanie
20°C/+45°C – do 98% wilgotności
– świeże pieczywo prosto z pieca przez cały dzień
– możliwość produkcji dużego asortymentu pieczywa
– przeniesienie godzin pracy z nocy na dzień
– lepszy rozwój substancji aromatycznych
– efektywne wykorzystanie urządzeń produkcyjnych

zdjęcie

Komora chłodniczo -garownicza Lillnord Semiline
zdjęcie

Zamrażanie, składowanie, rozmrażanie i garowanie
-3°C/+45°C do 98% wilgotności

– świeże pieczywo prosto z pieca przez cały dzień
– możliwość produkcji dużego asortymentu pieczywa
– przeniesienie godzin pracy z nocy na dzień
– lepszy rozwój substancji aromatycznych
– efektywne wykorzystanie urządzeń produkcyjnych

zdjęcie

 

 

Komora garownicza Lillnord Luxline
zdjęcie

Garowanie
+45°C do 98% wilgotności

– jednorodna jakość pieczywa
– elektromagnetyczne wytwarzanie pary
– łatwe w obsłudze sterowanie komputerowe
– oszczędność energii

zdjęcie

Komora szokowego mrożenia Lillnord Shockline
zdjęcie
-Zamrażanie szokowe
-35°C- szybkie i skuteczne zamrażanie dużych ilości ciasta (wstępnie upieczonego lub wstępnie zagarowanego)
– gwarancja niewysuszenia wyrobów
– ukierunkowanie na ogólną poprawę efektywności produkcji
– bardziej efektywne wykorzystanie linii do produkcji ciasta

zdjęcie

Komora zamrażalnicza Lillnord Supraline
zdjęcie

Zamrażanie, składowanie
0°C / -20°C – 82% – 90% wilgotności względnej

– jednorodna jakość pieczywa;
– redukcja kosztów wynagrodzeń i produkcji;
– zapewnienie zapasów na okres przynajmniej tygodnia;
– elastyczność przez cały tydzień;
– racjonalna produkcja ciasta;

zdjęcie

Komora zamrażalnicza Lillnord Semishockline
zdjęcie

Zamrażanie szokowe
-22°C

– szybkie i skuteczne zamrażanie dużych ilości ciasta (wstępnie upieczonego lub wstępnie zagarowanego)
– gwarancja niewysuszenia wyrobów
– ukierunkowanie na ogólną poprawę efektywności produkcji
– bardziej efektywne wykorzystanie linii do produkcji ciasta
– jednorodna temperatura w następnym magazynie-zamrażalniku
– redukcja kosztów wynagrodzeń i produkcji

zdjęcie

 

Modułowy system mrożenia i przechowywania Lillnord Straightline
zdjęcie

Zamrażanie szokowe i składowanie
Temperatura -34°C ÷ +12°C
Wilgotność względna: 82 ÷90%

– lepszy rozwój substancji aromatycznych
– możliwość produkcji dużego asortymentu ciasta i/lub deserów
– świeże produkty cukiernicze dostępne „od ręki”
– bardzo wysoka zdolność chłodnicza zamrażarki – mrożenie 50 kg ciasta
i/lub deserów (waga pojedynczego wyrobu – 60 g) od +25°C do -7°C w ciągu 45 minut!
– efektywne wykorzystanie urządzeń produkcyjnych
– przeniesienie godzin pracy z nocy na dzień

zdjęcie

 

Komora chłodnicza Lillnord Coolline
zdjęcie

Zamrażanie, składowanie
+3°C / +10°C – 82% – 90% wilgotności względnej
– jednorodna jakość pieczywa;
– redukcja kosztów wynagrodzeń i produkcji;
– zapewnienie zapasów na okres przynajmniej tygodnia;
– elastyczność przez cały tydzień;
– racjonalna produkcja ciasta;

zdjęcie

 

Komora zamrażalniczo-garownicza Lillnord Miniline
zdjęcie

Zamrażanie, składowanie, rozmrażanie i garowanie
-18°C/+45°C – do 98% wilgotności
– świeże pieczywo prosto z pieca przez cały dzień
– możliwość produkcji dużego asortymentu pieczywa
– przeniesienie godzin pracy z nocy na dzień
– lepszy rozwój substancji aromatycznych
– efektywne wykorzystanie urządzeń produkcyjnych
– jednostki wykonane na wymiar według potrzeb klienta
– program Flexbaker utrzymuje wygarowane kęsy ciasta gotowe do wypieku nawet do 8 godzin (opcja)

zdjęcie

Agregat garowniczy Lillnord PG 1000
zdjęcie

Idealne rozwiązanie dla istniejących komór garowniczych
Agregat garowniczy Lillnord z Serii PG1000 to urządzenie które może być zabudowane w już istniejących komorach garowniczych. Jest gotowy do pracy po podłączeniu do gniazdka. Jednostka zapewnia właściwy klimat i obieg powietrza poprzez automatyczne zasilane komory w parę oraz ciepło.

zdjęcie

 

Facebook
Facebook
YouTube