Miksery planetarne SE należą do najlepszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Dostępne pojemności 7 i 10 litrów.
Ubijaczki planetarne SM należą do najlepszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Praca na ubijaczce planetarnej SM może być jeszcze bardziej efektywna, dzięki zastosowaniu elektronicznego panelu z płynną regulacją prędkości oraz czasu pracy. Dostępne pojemności od 20 litrów do 80 litrów
Ubijaczki planetarne manulane SM należą do najprostszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Maszyna posiadają mechaniczną przekładnię 3 biegową. Dostępne pojemności od 10 litrów do 40 litrów.
Krajalnica Sinmag skonstruowana jest według najnowszej wiedzy technicznej i praktycznej. W ofercie dostępne są modele stołowe, półautomatyczne, automatyczne oraz self service. Maszyny z przeznaczeniem do magazynu, sklepu oraz punktów samoobsługowych. Dostępne szerokości krojenia od 9 – 14 mm
Krajalnica horyzontalna służy do krojenia poziomego bułek hamburgerowych oraz ciast biszkoptowych. Produkt umieszczany jest na taśmie transportowej a następnie krojony przez
noże zamocowane poziomo w głowicy tnącej. Dostępne modele bez docisku i z dociskiem górnym
Miesiarki spiralne z dzieżą wyjezdną SM należą do najlepszych urządzeń tego typu na świecie. Służą do wyrobu szerokiej gamy ciast pszennych, pszenno- żytnich, półcukierniczych i cukierniczych. Ich zaletą jest wydajność i ergonomia dzięki możliwości pracy z większą ilością mobilnych dzież. Dostępne pojemności od 120 kg do 200 kg ciasta
Wałkownica Sinmag przeznaczona jest głównie do produkcji ciast półfrancuskich, francuskich, drożdżowych oraz ciast specjalistycznych jak ciasto na pizzę czy ciasto na pierogi. Szeroki wybór modeli w zależności od wielkości urządzenia oraz wydajności. Zalecana do pracy w piekarniach, cukierniach oraz zakładach garmażeryjnych.
Wałkownica Sinmag manualna przeznaczona jest głównie do produkcji ciast półfrancuskich, francuskich, drożdżowych oraz ciast specjalistycznych jak ciasto na pizzę czy ciasto na pierogi. Jest na najprostsza na rynku wałkownica na potrzeby małej restauracji lub małej cukierni.
Zaokrąglarka stożkowa SMQ służy do zaokrąglania różnego rodzaju ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowym kształcie. Praca na zaokrąglarce stożkowej pozwala na uzyskanie bardzo dobrych rezultatów zaokrąglania przy dużej wydajności maszyny i szerokim zakresie wagowym. Dostępne modele z długością rynny zaokrąglającej 3,6 m oraz 6 m.
Bagieciarka Sinmag Baguetto służy do wydłużania różnego rodzaju ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich na kęsy o jednakowym kształcie ( bagietka , paluch, hot dog). Pozwala na uzyskanie bardzo dobrych rezultatów wydłużania przy dużej wydajności maszyny i szerokim zakresie wagowym.
Dozownik- mieszacz wody Sinmagjest urządzeniem, wyposażonym w sterownik mikroprocesorowy, przeznaczonym do odmierzania potrzebnej ilości wody o określonej temperaturze. Szczególnie przydatny jest do dozowania wody technologicznej niezbędnej w różnych procesach, w których temperatura odgrywa istotną rolę np. w procesach w przemyśle spożywczym (piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów itp.)