SINMAG

Miksery planetarne Sinmag SE
zdjęcie

Miksery planetarne SE należą do najlepszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Dostępne pojemności 7 i 10 litrów.

zdjęcie

Ubijaczki planetarne Sinmag SM z płynną regulację obrotów
zdjęcie

Ubijaczki planetarne SM należą do najlepszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Praca na ubijaczce planetarnej SM może być jeszcze bardziej efektywna, dzięki zastosowaniu elektronicznego panelu z płynną regulacją prędkości oraz czasu pracy. Dostępne pojemności od 20 litrów do 80 litrów

zdjęcie

 

 

Ubijaczka planetarna Sinmag SM manaulna 3 biegowa
zdjęcie

Ubijaczki planetarne manulane SM należą do najprostszych urządzeń tego typu dostępnych na rynku. Te niezawodne i bardzo wydajne maszyny od lat wspomagają pracę piekarzy i cukierników na całym świecie. Służą do ubijania , miesiania i ucierania różnych mas w zależności od zastosowanego narzędzia. Maszyna posiadają mechaniczną przekładnię 3 biegową. Dostępne pojemności od 10 litrów do 40 litrów.

zdjęcie

Krajalnica do chleba Sinmag
zdjęcie

Krajalnica Sinmag skonstruowana jest według najnowszej wiedzy technicznej i praktycznej. W ofercie dostępne są modele stołowe, półautomatyczne, automatyczne oraz self service. Maszyny z przeznaczeniem do magazynu, sklepu oraz punktów samoobsługowych. Dostępne szerokości krojenia od 9 – 14 mm

zdjęcie

 

Krajalnica horyzontalna Sinmag
zdjęcie

 Krajalnica horyzontalna służy do krojenia poziomego bułek hamburgerowych oraz ciast biszkoptowych. Produkt umieszczany jest na taśmie transportowej a następnie krojony przez
noże zamocowane poziomo w głowicy tnącej. Dostępne modele bez docisku i z dociskiem górnym

zdjęcie

Wywrotnica do dzież Sinmag
zdjęcie

Wywrotnica do dzież Sinmag jest przeznaczona do podnoszenia i wywracania dzież z ciastem bezpośrednio do leja dzielarki lub innego urządzenia. Występuje w różnych wersjach odpowiednich do różnych pojemności dzież, z wywrotem na prawą lub lewą stronę

zdjęcie

 

 

Miesiarka spiralna Sinmag Spiralo SM2 z dziezą stałą

 

zdjęcie

Miesiarki spiralne SM należą do najlepszych urządzeń tego typu na świecie. Służą do wyrobu szerokiej gamy ciast pszennych, pszenno- żytnich, półcukierniczych i cukierniczych. Dostępne pojemności od 25 kg do 200 kg ciasta

zdjęcie

 

Miesiarka spiralna Sinmag SM z dzieżą wyjezdną
zdjęcie

Miesiarki spiralne z dzieżą wyjezdną SM należą do najlepszych urządzeń tego typu na świecie. Służą do wyrobu szerokiej gamy ciast pszennych, pszenno- żytnich, półcukierniczych i cukierniczych. Ich zaletą jest wydajność i ergonomia dzięki możliwości pracy z większą ilością mobilnych dzież. Dostępne pojemności od 120 kg do 200 kg ciasta

zdjęcie

 

Dzielarka hydrauliczna Sinmag
zdjęcie

Dzielarka hydrauliczna Sinmag Divotrad to urządzenie służące do formowania mniejszych partii bułek kwadratowych, prostokątnych i bagietek z różnych ciast: od bardzo luźnych klejących się do ciast sztywnych, pszennych, pszenno-żytnich i mieszanych.

zdjęcie

Piece do pizzy Sinmag
zdjęcie

Przelotowy piec do pizzy .Jest prosty w obsłudze . Dostępne różne wielkości pieców w zależności od zapotrzebowania.

zdjęcie

 

 

Dzielarko-zaokrąglarka Sinmag SM półautomatyczna
zdjęcie

Półautomatyczna dzielarko-zaokrąglarka SM może podzielić i zaokrąglić każdy rodzaj ciasta o różnej garze. Dzielarko-zaokrąglarka SM nie wymaga specjalnej obsługi i jest łatwa w czyszczeniu. Dostępne różne zakresy wagowe w zależności od modelu maszyny.

zdjęcie

Dzielarka manualna Sinmag
zdjęcie

Manualna dzielarka do kęsów ciasta może podzielić każdy rodzaj ciasta o różnej garze. Dzielarka nie wymaga specjalnej obsługi i jest łatwa w czyszczeniu. Dostępne różne zakresy wagowe w zależności od modelu maszyny.

zdjęcie

 

Wałkownica półautomatyczna Sinmag
zdjęcie

Wałkownica Sinmag przeznaczona jest głównie do produkcji ciast półfrancuskich, francuskich, drożdżowych oraz ciast specjalistycznych jak ciasto na pizzę czy ciasto na pierogi. Szeroki wybór modeli w zależności od wielkości urządzenia oraz wydajności. Zalecana do pracy w piekarniach, cukierniach oraz zakładach garmażeryjnych.

zdjęcie

Wałkownica manualna Sinmag
zdjęcie

Wałkownica Sinmag manualna przeznaczona jest głównie do produkcji ciast półfrancuskich, francuskich, drożdżowych oraz ciast specjalistycznych jak ciasto na pizzę czy ciasto na pierogi. Jest na najprostsza na rynku wałkownica na potrzeby małej restauracji lub małej cukierni.

zdjęcie

 

Zaokrąglarka stożkowa Sinmag
zdjęcie

Zaokrąglarka stożkowa SMQ służy do zaokrąglania różnego rodzaju ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowym kształcie. Praca na zaokrąglarce stożkowej pozwala na uzyskanie bardzo dobrych rezultatów zaokrąglania przy dużej wydajności maszyny i szerokim zakresie wagowym. Dostępne modele z długością rynny zaokrąglającej 3,6 m oraz 6 m.

zdjęcie

Bagieciarka Sinmag
zdjęcie

Bagieciarka Sinmag Baguetto służy do wydłużania różnego rodzaju ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich na kęsy o jednakowym kształcie ( bagietka , paluch, hot dog). Pozwala na uzyskanie bardzo dobrych rezultatów wydłużania przy dużej wydajności maszyny i szerokim zakresie wagowym.

zdjęcie

Dozownik mieszacz wody Sinmag
zdjęcie

Dozownik- mieszacz wody Sinmagjest urządzeniem, wyposażonym w sterownik mikroprocesorowy, przeznaczonym do odmierzania potrzebnej ilości wody o określonej temperaturze. Szczególnie przydatny jest do dozowania wody technologicznej niezbędnej w różnych procesach, w których temperatura odgrywa istotną rolę np. w procesach w przemyśle spożywczym (piekarnictwo, cukiernictwo, produkcja makaronów itp.)

zdjęcie

Strugaczka do czekolady Sinmag
zdjęcie

Strugaczka do czekolady Sinmag. Urządzenie wykorzystywane głównie przy dekoracji ciast I tortów. Służy do strugania bloków czekoladowych w celu uzyskania wiórek czekoladowych.

zdjęcie

Wydłużarka mini do kanapek Sinmag
zdjęcie

Mini wydłużarka Sinmag służy głównie do wydłużania kęsów ciasta. Wykorzystywana jest głównie w rzemieślniczych zakałdach lub przy produkcji kanapek.

zdjęcie

Facebook
Facebook
YouTube