Dzielarka hydrauliczna Sinmag Divotrad to urządzenie służące do formowania mniejszych partii bułek kwadratowych, prostokątnych i bagietek z różnych ciast: od bardzo luźnych klejących się do ciast sztywnych, pszennych, pszenno-żytnich i mieszanych.
Półautomatyczna dzielarko-zaokrąglarka SM może podzielić i zaokrąglić każdy rodzaj ciasta o różnej garze. Dzielarko-zaokrąglarka SM nie wymaga specjalnej obsługi i jest łatwa w czyszczeniu. Dostępne różne zakresy wagowe w zależności od modelu maszyny.
Manualna dzielarka do kęsów ciasta może podzielić każdy rodzaj ciasta o różnej garze. Dzielarka nie wymaga specjalnej obsługi i jest łatwa w czyszczeniu. Dostępne różne zakresy wagowe w zależności od modelu maszyny.
Zaokrąglarka stożkowa SMQ służy do zaokrąglania różnego rodzaju ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowym kształcie. Praca na zaokrąglarce stożkowej pozwala na uzyskanie bardzo dobrych rezultatów zaokrąglania przy dużej wydajności maszyny i szerokim zakresie wagowym. Dostępne modele z długością rynny zaokrąglającej 3,6 m oraz 6 m.