Komory garownicze Lillnord cechują się szeroką funkcjonalnością i uniwersalnością, dzięki czemu świetnie sprawdzą się w każdym zakładzie produkującym żywność. Modele z naszej oferty przeznaczone są nie tylko do garowania wyrobów, ale też ich składowania, zamrażania i rozmrażania, ponieważ mogą pracować w szerokim zakresie temperatur, np. od -20 do +45 stopni Celsjusza. Prowadzimy również sprzedaż mroźni chłodnych do piekarni i cukierni. Dzięki temu świeże wypieki prosto z pieca mogą być sprzedawane przez cały dzień.
Komory garownicze na wymiar
Potrzebujesz komory garowniczej o konkretnych wymiarach dopasowanej do twoich konkretnych preferencji? Pomożemy ci! Komory garownicze, podobnie jak inne maszyny piekarnicze z naszego asortymentu, mogą być wykonane na wymiar lub z uwzględnieniem innych oczekiwań Klientów. Dzięki temu będą idealnie dostosowane do indywidualnego zapotrzebowania zakładu.
Czym jest garownia?
ardzo istotnym etapem podczas przygotowywania rozmaitych wyrobów cukierniczych i piekarniczych jest rozrost ciasta. Surowiec, aby mógł odpowiednio urosnąć, musi jednak być przechowywany w optymalnej temperaturze i wilgotności. Takie warunki zapewnia garownia, której komory są niezwykle szczelne i gwarantują wysoką izolację cieplną. Urządzenia z naszej oferty cechują się wieloletnią żywotnością i ergonomią, a także solidnym wykonaniem z najlepszych jakościowo materiałów. Co więcej, umożliwiają precyzyjne dostosowanie parametrów, dzięki czemu sprawdzą się do większości rodzajów wypieków.
Komory garownicze dostępne w naszym sklepie
W naszym sklepie znajdziesz dwa rodzaje komór garowniczych: klasyczną i z funkcją zamrażania. Komora zamrażalniczo-garownicza Lillnord Topline umożliwia również szybkie i efektywne zamrażanie produktów, co jest niezwykle ważne w przypadku produkcji na dużą skalę. W tradycyjnym modelu Lillnord Luxline można garować ciasto do maksymalnego poziomu temperatury +45 stopni Celsjusza. Zastanów się, którego rodzaju urządzenia potrzebujesz, a następnie złóż zamówienie!