KRAJALNICE DO CIAST

Krajalnice do ciast to podstawowe wyposażenie zakładów spożywczych, kawiarni, piekarni oraz cukierni. Są one przeznaczone do porcjowania wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, takich jak:
  • ciasta,
  • rolady,
  • torty.

Oferowane przez nas urządzenia świetnie radzą sobie z zarówno twardszymi, jak i delikatniejszymi, wielowarstwowymi wyrobami. Krajalnice podczas krojenia nie naruszają bowiem atrakcyjnego wyglądu ani struktury ciast. Są niezwykle precyzyjne i funkcjonalne, a ponadto cechują się niezawodnością oraz żywotnością, nawet podczas intensywnej eksploatacji. Co więcej, krajalnice do ciast wyposażone są w bardzo ostre noże, które pozostawiają krawędzie krojonych wyrobów całkowicie gładkie i estetyczne.

Obsługa krajalnic do ciast

Obsługa krajalnic do ciast jest bardzo prosta i intuicyjna. Wbudowane dotykowe wyświetlacze oraz wygodne panele pozwalają bowiem w prosty sposób ustawiać wymagane parametry urządzenia. Podobnie jak w przypadku krajalnic do chleba, sprzęty te umożliwiają precyzyjne określenie wielkości porcji. Po zapisaniu ustawień krajalnice do ciast działają w sposób automatyczny, co jeszcze bardziej wpływa na wygodę osoby obsługującej maszynę. Co istotne, ich praca jest szybka i bardzo wydajna, co w dużej mierze wpływa nie tylko na jakość, ale też prędkość produkcji.

 
Scroll to Top